5. разред
Градско такмичење
5. 5. Tata ti si lud

Тата, ти си луд

Вилијам Саројан

Марко Симић 5/1

ОШ „Исидора Секулић“

Кристина Вујановић 5/3

ОШ “Јелена Ћетковић“

Јана Лојовић 5/1

ОШ „Веселин Маслеша“