ЗАВРШНА МАНИФЕСТАЦИЈА 2016

citam-pa-sta-manifestacija1

Драги учесници, професори, библиотекари, учитељи,

 

окончање овогодишњег такмичења „Читам, па шта“ одржаће се у Библиотеци „Петар Кочић“ (Вишка улица бр. 3) у уторак 31. маја 2016. године у 14.00 часова.

Награђени ученици добиће награде, а све вас који сте учествовали позивамо да дођете на једно лепо литерарно дружење, да се међусобно упознамо и да вам се свима захвалимо на труду који сте, дружећи се са књигама и са нама, уложили.
 
Поштовани учесници акције „Читам, па шта?“, ево тренутка коначне одлуке. Жири је одлучио да титулу победника такмичења 2016. године, понесу Јеврем Недељковић, 5. разред, ОШ „Драган Херцог“ и Матија Ненадовић 5/1, ОШ „Деспот Стефан Лазаревић“.

 
Победници ће бити награђени, а датум скупа за све учеснике, библиотекаре, учитеље и професоре, за све вас који сте се трудили да овогодишње такмичење буде квалитетно, биће накнадно објављен и прослеђен свима на меил адресе.

 
Хвала свима вама што сте прочитали ове дивне књиге, што сте се им се посветили и што сте део свог времена поклонили уметности. Надамо се да ћемо се на исти начин дружити и у наредној школској години.