Oбавештење – Почетак акције „ЧИТАM, ПА ШТА“ 2022/2023

citam pa sta 2023

Поштовани учесници, библиотекари, учитељи, професори и родитељи

обавештавамо вас да је дошао тренутак да покренемо осму по реду акцију „Читам, па шта“. Имате пред собом пропозицију, литературу, рокове, те се надамо да ћете, као и претходних година, уживати дружећи се с нама. Библиотека града Београда поново је, за најуспешније, обезбедила два таблета и вредне књижевне награде, а за све учеснике, дипломе. 

Молимо вас да преузмете wоrd формате, литературу 2022 – 2023 и пропозиције за овогодишње, осмо по реду, такмичење и да о свему обавестите библиотекаре и остале колеге, основних школа са којима сарађујете, како би и сами учитељи, професори, родитељи и, коначно, ђаци, добили информације на време, те стигли да прочитају, напишу или насликају и пошаљу радове на време.

Рок за слање радова првог круга такмичења је 17. март 2022. године. Очекујемо да до тада сви радови пристигну на нашу меил адресу citampasta@citampasta.rs како би све било прегледано и оцењено на време и како бисмо објавили списак оних учесника који читају даље и пишу или сликају још један преказ.

 

Радове је неопходно доставити у wоrd форматима који су у прилогу. Потребно је да сваки рад буде посебан документ који у свом имену има одељењење, име ученика и назив школе нпр. 6:1 Петар Петровић ОШ Вук Караџић. Молимо да у документима буду попуњена сва поља, како би имали неопходне информације о сваком раду.

ПРОЈЕКАТ „ЧИТАM, ПА ШТА“ 2022:2023. ПРОПОЗИЦИЈЕ

ПРОЈЕКАТ „ЧИТАM, ПА ШТА“ 2022:2023. ЛИТЕРАТУРА

————-

2022-wоrd-формат-писани-рад

2022-wоrd-формат-ликовни-рад

У жељи и нади да ће нам и овогодишње дружење протећи у сагласју са лепом писаном речи, као што је то било и раније,

 

Срдачан поздрав,

За Читам, па шта

citampasta@citampasta.rs