7. разред
Школско такмичење

Мина Церовић 7/2

О.Ш “14.октобар“ Барич

Милена Милованкић 7/2

О.Ш “14.октобар“ Барич

Даница Бубало 7/1

ОШ „Веселин Маслеша“

Ива Пајкић 7/3

ОШ „Никола Тесла“